ПРАВИЛА

Моля прочети, преди да пишеш

ПРАВИЛА

Мнениеот scuba » Пет Юли 18, 2008 12:58 pm

1. Писането на кирилица и на български език е задължително (все пак сме българи)!
Възможни са изкючения по преценка на модераторите!
2. В този форум се пише единствено и само за водолазен спорт, водолазна екипировка, и неща конкретно и пряко свързани с водолазния спорт. Всякакви други теми, независимо колко важни и общественозачими въпроси повдигат ще бъдат изтривани/премествани без предупреждение и по преценка на модераторите.
3. Забранява се обсъждането на работата и препоръки на водолазни центрове в България – независимо дали е за похвали или за оплаквания ИЗВЪН специалния подфорум с оферти от клубовете
4. Преди да напишете каквото и да било си задайте въпроса "Това на кого би било полезно да го прочете". Идеята на този форум е да бъде различен от подобните такива с това, че темите са пълни със смислено съдържание, полезно за хората четящи форума. За целта са създадени текущите правила. Ако не спазванте правилата ще бъдете санкционирани.
5. Всяка копирана/цитирана/преведена информация поместена в този форум трябва да бъде придружена от указание от къде е взета.
6. Теми/мнения, които предлагат/изискват съвет, за заобикаляне или нарушаване на ЗДП, ППЗДП и други закони на РБ ще бъдат директно изтривани, а авторите им предупреждавани.
7. Недопустимо е отправянето на обиди към екипа на AquaBorn, модераторите, администраторите и останалите потребители на форума. Подобни постове ще бъдат изтривани без предупреждение.
8. Отговорите да не се отклоняват от темата .Форумът не е чат. Поздрави, пожелания, предложения, въпроси и оферти могат да бъдат пускани само като лични съобщения. Лични разговори в темите са нежелателни и ще бъдат възприемани като спам.
9. Темите да се публикуват в раздела, за който се отнасят.
10. Избягвайте дублирането на теми. Ползвайте ТЪРСАЧКАТА преди да пишете.
11. Темите да бъдат със заглавия, подсказващи съдържанието им, да бъдат написани без правописни грешки и без главни букви.
12. За спам ще се считат всички теми, които не съдържат полезна информация за потребителите на форума и които по преценка на модератор или администратор косвено нарушават или могат да доведат до нарушаване на правилата. Не са допустими дискусии с политическа, религиозна или порнографска тематика, както и обиди под каквато и да е форма.
13. Обидни, нецензурни думи, всякакви квалификации, иронични забележки или агресивно поведение към потребителите от форума няма да се толерират.
14. При ползването на аватари и потребителски имена, се спазват следните ограничения:

* Забранено е използването на потребителски имена, дублиращи или наподобяващи като произнасяне или изписване съществуващи такива, с изключение на лични имена.
* Забранено е използването на аватар, дублиращ или наподобяващ аватар на друг потребител!
* Аватарът да е не по-голям от 100/100 пиксела, и с размер не по голям от 20кв!
* Забранено е използването на еротични снимки!

15. Обявите задължително трябва да съдържат ясно описание със специфичните за стоката характеристики /марка, модел/, точно определена цена, начин за връзка, и по възможност снимки.
16. При системно нарушаване на правилата, както и при обида на потребител, модератор, администратор на форума или форума като цяло, може да се задейства процедурата за БАН . Процедурата за БАН е следната: първо се получава предупреждение (изписване под името и над аватара), втора стъпка БАН за една седмица и трета последна стъпка - вечен БАН! Искрено се надяваме да не стига до тази процедура, затова нека всички спазваме правилата!

17. Всички теми които не отговарят на правилата ще бъдат премествани, заключвани и изтривани без препупреждение. Забранява се пускането на теми, в които се иска обяснение от модератор или администратор за заключване, преместване или изтриване на тема или мнение. Такива въпроси се задават чрез Л.С.

Предупредени потребители
При системно неспазване на правилата на форума от страна на потребител, той бива официално предупреден от страна на модераторите и/или администратора. Получилите ранг „предупреден“, но продължаващи да не се съобразяват с правилата в рамките на седмица, ще бъдат банвани.

Поверителност
Администраторът и модераторите нямат достъп до личните ви съобщения.

Лична информация
Личната информация, която предоставяте в личния си профил, е достъпна до всички потребители и гости на форума. Администраторите и модераторите на aquaborn.net не носят отговорност за съдържанието, което публикувате и евентуални вреди в следствие на това.

Обратна връзка
При възникнали проблеми и се обръщайте за помощ системата за "Лични съобщения" (бутона ЛС) към модераторите и администраторите.

ВАЖНО
Модераторите на този форум полагат безвъзмезден труд и не са длъжни да търпят каквито и да е провокации и обиди.
CMAS Diver ***
Аватар
scuba
 
Мнения: 2303
Регистриран на: Пет Юли 18, 2008 11:06 am

Назад към ПРАВИЛА за постване

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron