Crossover CMAS-CMAS

Това е главният форум, касаещ всичко свързано с водолазния спорт

Re: Crossover CMAS-CMAS

Мнениеот Anton Angelov » Вто Яну 22, 2013 3:49 pm

Асенчо бнапд е членка на кмас от 99 година,а PTO TEC от 2009 .Това показва този документ.Те и двете са равноправни членки на Кмас,а едната Бай Ганьовската не презнава другата.Сега разбираш ли.
Аватар
Anton Angelov
 
Мнения: 142
Регистриран на: Вто Сеп 30, 2008 5:32 pm

Re: Crossover CMAS-CMAS

Мнениеот assen » Вто Яну 22, 2013 6:27 pm

-------------
-------------

Не знаех до преди малко каква е работата и за това премахвам текстовете от мненията си по-темата, защото ако знаех за що иде реч, просто нямаше да пиша в нея.
C6H2(NO2)3CH3
assen
икрелаз
 
Мнения: 2825
Регистриран на: Пон Юли 21, 2008 9:30 am
Местоположение: Варна

Re: Crossover CMAS-CMAS

Мнениеот H2O » Сря Яну 23, 2013 1:19 am

До колкото си спомням, Кръстев никога не е твърдял, че ProTec не са членове на КМАС. Неговата теза беше, че единствено БНАПД може да провежда курсове и издава сертификати на КМАС на територията на България. Т.е. че провеждането на курсове ProTec у нас е нарушение на устава на КМАС. Бяха публикували чрез некроманта на другия форум някакви писма там от предцедателя на КМАС, които ужким доказваха това... :popcorn:
Аватар
H2O
 
Мнения: 919
Регистриран на: Пет Юли 18, 2008 7:56 pm

Re: Crossover CMAS-CMAS

Мнениеот scuba » Чет Яну 24, 2013 11:55 am

H2O написа:До колкото си спомням, Кръстев никога не е твърдял, че ProTec не са членове на КМАС. Неговата теза беше, че единствено БНАПД може да провежда курсове и издава сертификати на КМАС на територията на България. Т.е. че провеждането на курсове ProTec у нас е нарушение на устава на КМАС. Бяха публикували чрез некроманта на другия форум някакви писма там от предцедателя на КМАС, които ужким доказваха това... :popcorn:

бъркаш ПроТек с Ида
CMAS Diver ***
Аватар
scuba
 
Мнения: 2303
Регистриран на: Пет Юли 18, 2008 11:06 am

Re: Crossover CMAS-CMAS

Мнениеот Anton Angelov » Пон Яну 28, 2013 3:53 pm

Здравейте колеги.
Искам да направя едно пояснение за всички хора,които тепърва искат да станат инструктори на CMAS.Прочете и сами решете,как да го направите и кое е най-изгодно за вас.
Аз работя във френския офис(DEEP U/W CONSULTING),който е представител на TDI SDI и официален член на CMAS-TEC за Франция.
Работя и в PRO-TEC CMAS-България,тези две организации са официално признати членки на CMAS,и са международни организации,които позволяват на всичките си инструктори да издават сертификати на територията на целия свят.Всъщност, техните инструктори могат да работят навсякъде по света и да сертифицират хора без да имат специалното разрешение от местната федерация в съответната страна

Погледнете линка:
http://www.cmas.org/federations.php?con ... =technical
БНАПД не е международна,а местна,и тя може да издава сертификати само на територията на Република България.Нейните инструктори могат да работят и сертифицират ,само и единствено на територията на нашата страна.Ако сте решили,да се занимавате с нещо подобно,като така наречения „местен орган” на CMAS,трябва да ви е ясно,че изявилите желание да работят и сертифицират на територията на друга страна,вие трябва да отидете в тамушния местен орган и те да ви позволят,да работите или не,и да сертифицирате в съответната страна,което е свързано с доста разправии и препятствия за самия инструктор.
Аз работя в доста държави по света,и затова лично се отказах от контрола на местния орган и поех по пътя на съвременните международни асоциации,членки на CMAS, за да си спестя тези ограничения.
Нека всички хора да го знаят,преди да започнат да карат инструкторски курсове.
Надявам се,че тази информация ще ви бъде полезна!
IMG_1110.JPG
IMG_1111.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Anton Angelov
 
Мнения: 142
Регистриран на: Вто Сеп 30, 2008 5:32 pm

Предишна

Назад към Oсновен

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron