Warning: Creating default object from empty value in /home/aquaborn/www/www/modules/mod_roknewsflash/helper.php on line 112

Warning: Creating default object from empty value in /home/aquaborn/www/www/modules/mod_roknewsflash/helper.php on line 112

Warning: Creating default object from empty value in /home/aquaborn/www/www/modules/mod_roknewsflash/helper.php on line 112

Warning: Creating default object from empty value in /home/aquaborn/www/www/modules/mod_roknewsflash/helper.php on line 112

Warning: Creating default object from empty value in /home/aquaborn/www/www/modules/mod_roknewsflash/helper.php on line 112

Diving Fest 2011 - ПРОГРАМАТА

DIVING FEST 2011
Приятели, ние от Синхрон ООД ви каним на водолазен фестивал в Китен. 
Каним ви да се съберем всички, които обичаме морето, да се запознаем, 
да си стиснем ръцете и да поемем в една посока , на приятелството. 

DIVING FEST 2011
Програма 

23.06.2011 – Четвъртък: - Началото

11:00 Откриване в къмпинг „Китенски залив“ До къмпинга се стига като се мине по горски път отбивката за който е точно срещу бензиностанцията на входа на Китен. (На влизане в Китен след надлеза веднага отбийте в ляво) 
12:00 Начало на конкурс „Новобранец на годината“ - пригответе фотоапаратите участват всички, които не са сертифицирани водолази със снимки, на които има водолази, направени до 16:00часа в събота 25.06.2011г. - Награда от водолазен център МАРИНА, „Водолазен курс- NAUI Scuba Diver”, 
12:00 За Водолази : Отпътуване за гмуркане до потънал кораб
12:00 За тези които искат да опитат , а не са водолази - Подводна разходка - Водолазни инструктори от Водолазни центрове – Немо Дайвинг , Средец , Марина, Посейдон , Ейнджъл дайвърс ще ви въведат в света на рибите. Подводна разходка и наем на цялостно оборудване – 30 лв.
12:00 – 16:00 За харпунисти - Отстрелване на най-голяма риба.
16:00 Предаване на бутилките за пълнене .
16:15 Теглене на отстреляните риби .
17:00 Теоретичен курс по подводна навигация по стандартите на SSI ,Лектор – Мирослав Апостолов. Свободна лекция за всички. За тези, които желаят сертификат е нужно да си закупят учебници 49,30лв .Такса за сертификат – 30,28лв.
17:00 За напреднали водолази: Лекция по Техникал дайвинг – лектор Антон Ангелов. Свободна лекция за всички.
19:30 Майстори на скарата, изяви на кулинари .
20:00 Отпътуване за нощно гмуркане – само с предварително записване. Тези които желаят да участват трябва да са се запишат до19.06.2011г. и да си осигурят подводни фенери.

24.06.2011 – Петък: Гмуркане на Пионер и Подводна стрелба в цел

09:30 Сборен пункт пристанището на Созопол до знамената – тези които желаят да се качат на лодката трябва да са се запишат до19.06.2011
10:00 Отплаване на лодката за гмуркане на Пионер.
10:00 Подводна стрелба в цел. 
Провеждане на практически курс по навигация по стандартите на SSI - само за тези които желаят сертификат.
10:00 За тези които искат да опитат , а не са водолази - Подводна разходка - Водолазни инструктори от Водолазни центрове – Средец, Немо Дайвинг, Марина, Посейдон , Ейнджъл дайвърс ще ви въведат в света на рибите. Подводна разходка и наем на цялостно оборудване – 30 лв.
15:00 Лекция : Първи стъпки в подводната фотография 
16:00 Предаване на бутилките за пълнене.
18:00 Състезание с плавници в две категории - мъже и жени
20:00 Майстори на скарата, изяви на кулинари .

25.06.2011 – Събота: Подводна Фотография

09:00 Встъпителни думи, регламент на Конкурса по Подводна фотография.
09:30 Подводни фотоапарати за еднократна употреба – за тези, които нямат.
10:00 Начало на Конкурс по Подводна фотография.
10:00 За тези които искат да опитат , а не са водолази - Подводна разходка - Водолазни инструктори от Водолазни центрове – Марина, Немо Дайвинг , Средец, Посейдон , Ейнджъл дайвърс ще ви въведат в света на рибите. Подводна разходка и наем на цялостно оборудване – 30 лв.
15:00 Предаване на фотоапаратите за еднократна употреба.
16:00 Предаване на бутилките за пълнене.
17:00 Предаване на снимките които ще участват в изложбата
18:00 Откриване на изложбата и оценяване.
20:00 Събиране в ресторант в Китен. Провеждане на томбола, обявяване и показване на наградите – съкровища

26.06.2011- Неделя: Полуостровът на съкровищата.

08:00 Съобщаване мястото за гмуркане и отпътуване.
08:00 За тези които искат да опитат , а не са водолази - Подводна разходка - Водолазни инструктори от Водолазни центрове – Посейдон , Немо , Средец, Марина, Ейнджъл дайвърс ще ви въведат в света на рибите. Подводна разходка и наем на цялостно оборудване – 30 лв.
09:00 Старт на гмуркането – Всички влизат във водата едновременно.
13:00 Закриване на фестивала и награждаване. 
Приятели , ние екипът на Синхрон ще бъдем в Китен още от 22-ри юни. До къмпинг „Китенски залив“ ,където ще бъде разположена и базата, се стига по горски път намиращ се срещу бензиностанцията на входа на Китен ( след надлеза за влизане в Китен веднага завивате на ляво по гоският път) , всеки от вас, ако желае може да се присъедини към нас вечерта преди откриването на феста . В къмпинг „Китенски залив“ ще се проведат вечерните събирания в четвъртък и петък ,и от там ще се тръгва за всички мероприятия. Този път ще бъде осигурена възможност да си закупите напитки и произведения на скара директно от къмпинга. За изявените кулинари кухнята на къмпинга ще е на разположение. 
С цел да привлечем повече привърженици на подводните спортове организираме мероприятия и за водолази , и за харпунисти , и за тези които не са изследвали подводното царство. Ще възстановим една забравена за харпунистите дисциплина ПОДВОДНА СТРЕЛБА В МИШЕНА. За водолазите сме организирали гмуркане от лодка на кораба „Пионер“. Ще присъстват и няколко лектори. Всички ще могат да се включат в състезанието с плавници. В деня за подводни снимки тези, които нямат подводни фотоапарати ще им бъде предоставен такъв с възможност да участват в групи по трима. Вечерта ще има изложба, на която всеки ще може да гласува за снимка победител в различните категории. По време на целият Дайвинг Фест може да разглеждате наградите, които ще бъдат раздадени. В последният ден от Феста при гмуркането за съкровища всички, които ще участват ще влязат в морето точно в 09:00.

Осигурили сме възможност за нощувки в Къмпинг „Китенски залив“ и в няколко хотела в Китен , както и в хотелски комплекс Лалов Егрек.
Къмпинг „Китенски залив“ е къмпинг с бунгала има място за измиване на екипировката. На разположение на гостите е свободно ползване на кухнята. Бунгалата ще са на разположение от 22.06.2010г. Цена на нощувка- 7лв в къмпинг „Китенски залив”– с общ санитарен възел. 

Снимка : Къмпинг „Китенски залив”

Хотелски комплекс „Лалов егрек” , където е разположен водолазен център Ейнджъл дайвърс, ще е на разположение на участниците в DIVING FEST-а на преференциални цени.
Единична стая – 40лв./вечер , Двойна стая – 60лв./вечер Студио – 68лв./вечер
Снимка: Хотелски комплекс „Лалов егрек” 


Осигурили сме и бунгала на Къмпинг „Юг” . Цена за бунгало със санитарен възел – 20лв./вечер


Антон Ангелов от Средец Дайвинг Клуб предоставя студиа в близост до морската градина на Китен за 25лв. /вечер

Хотели в близост до базата на Дайвинг Фест 2011
Хотел Гергана – Двойна стая 25лв./вечер , Апартамент за 4 човека 45лв./вечер.
Хотел Валена – Двойна стая 25лв. /вечер
Хотел Феникс – Двойна стая 40лв./вечер , Тройна стая 50лв./вечер.
Хотел Съни Парадайз – Двойна стая 40лв./вечер , Тройна стая 54лв./вечер, 
За да осигурим леглова база за всички които желаят да учaстват в DIVING FEST 2011 моля да се запишат на 
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it и да посочат имена, датата на пристигане и желано място за нощуване. 
Всеки от участниците може да избере различно място за нощуване. 
Информация и контакти: 056/84-00-60 , 0894 -367-625 – Димитър Великов 
Е-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Add comment


Търсене

Реклами

Варна Дайвинг Център
Варна Дайвин Център Магазинът на "ВАРНА ДАЙВИНГ ЦЕНТЪР" ЕООД се намира в центъра на град Варна с голяма търговска площ, където се предлага най-голямото разнообразие от качествена водолазна екипировка за професионални водолази, а също и за любители на подводния спорт и подводният риболов. "ВАРНА ДАЙВИНГ ЦЕНТЪР" работи с реномирани компании от Великобритания, Австрия, Холандия, Франция, Швеция, Дания, Италия, Норвегия, САЩ и др. на утвърдени търговски марки като "Kirby Morgan", "Northern Diver", "Poseidon", "Suunto", "Apex", "Technisub", "Aqualung", "Cressi", "Seatec", "Sherwood", "Scubapro", "Soprassub", "Leaderfins" и др.
Водолазен център Средец
Водолазен център "Средец" се намира в град Китен,в началото на града и разполага с два входа,единия е от ул."Странджа" № 35 (до банка ДСК) ,и заден вход от ул. "Пирин" № 3.